Pramogos – 2024 Pavasaris

Pramogos – 2024 Pavasaris

Ėjimas, kuris keičia. Kūną. Protą. Aplinką. Mus. ĖJIMAS –  tai būdas atsipalaiduoti, sumažinti stresą bei nerimą. Pažinti aplinką, save bei kitus. 

 

Poilsio stotelėse ir renginio miestelyje jus išlydės ir pasitiks naujausi Toyota modeliai, o Nepriklausomybės aikštėje Jus kvies išbandyti sėkmę sukant Toyota laimės ratą bei sužinosite daugiau kaip išlaikyti geriausią Toyota automobilio būklę su unikalia Toyota „Relax“ garantija.
Gera nuotaika ir puikia savijauta pasirūpinti padės VITABIOTICS vitaminai visai šeimai – WELLMAN, WELLWOMAN, WELLTEEN ir WELLKID! Visų neabejingų sveikai gyvensenai laukia sveikatai naudingos dovanėlės bei galimybė išmėginti savo sėkmę sukant laimės ratą! Pasirūpinkite savo šeimos gera savijauta ir energija su WELL vitaminais!
Patiks visiems: ir mažiems, ir dideliems! Milžiniškus muilo burbulus kviečiame pūsti visus, kurie nori.
Ar sunku vaikščioti ant kojūkų? Vilniaus kojūkininkai kviečia tai išbandyti patiems!
Rimanto Kaukėno paramos grupė neša specialią ir svarbią žinutę – suteikti viltį, stiprybę ir džiaugsmą onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams. Renginio miestelyje galėsite susipažinti su grupės veikla, įsigyti atributikos ir prisidėti prie pagalbos sergantiems vaikams – nuolat ir laikinai gyvenantiems Lietuvoje. Na, o mažųjų Ėjimo dalyvių lauks profesionali higienistė, kuri svečiams praves edukacijas apie dantukus ir burnos higieną, parūpins su tuo susijusias dovanėles.
Gera muzika Ėjimo miestelyje rūpinsis DJ Pamokos Vilniuje komanda!
Ar žinojote, kad kiekviena pėda turi 26 kaulus, 30 sąnarių ir daugiau nei 100 raumenų. Juos atpalaiduokite net šešių metrų ilgio pėdučių take, kurį dovanoja Keen – „never not original".
Lietuvos kariuomenės Karo prievolės ir komplektavimo tarnybos palapinėje galima susipažinti su Lietuvos kariuomene, tarnybos kariuomenėje būdais, naudojama ginkluote. Taip pat pabendrauti su kariais, kurie atsakys į visus rūpimus klausimus apie Lietuvos kariuomenę, sužaisti interaktyvioje viktorinoje. Ir, žinoma, galėsite išbandyti kulkosvaidžio FN MAG laikymo varžybose!
Ėjikus sušildys natūralios trintų vaisių/uogų SKANOVĖ arbatos. Puiki galimybė paragauti ir išsirinkti mėgstamiausią arbatą. :) SKANOVĖ jus gali nustebinti ne tik arbatų gausa, bet dideliu užtepėlių, džemų, paštetų pasirinkimu. Jei vykstate į svečius, norite pasveikinti draugą, kolegą, užsukite į SKANOVĖ parduotuvėles arba el.parduotuvę. www.skanove.lt.
Ėjimo vanduo - Neptūnas pasirūpins, kad eidami turėtumėte pakankamai vandens!
Arba angliškai „Spikeball“ – itin paprastas, bet įtraukiantis žaidimas, kurį žaisti gali visi. Jį išbandyti galėsite Ėjimo metu, o jei patiks – prisijungti prie 5 mln. reguliarių žaidėjų visame pasaulyje!
Kiekvienas gali žaisti. Kiekvienas gali laimėti. Cornhole – ko gero smagiausias lauko žaidimas šeimos, draugų rate ar siekiant aukščiausių meistriškumo rezultatų PRO lygoje. Ateik, išbandyk, pasimėgauk!
Personalizuoti starto numerį padės Sharpie! Išlaisvinkite vidinį kūrėją.
Drąsiai ženkite pirmyn Ėjimo trasoje ir kasdienėse misijos drauge su Vyčio ženklu. Renginio metu galėsite įsigyti Proud to be LITHUANIAN atributikos, o vaikai NEMOKAMAI pasipuošti lietuviškomis tatuiruotėmis.
Maltos ordino pagalbos tarnybos komanda pamokys pirmosios pagalbos įgūdžių. Auginkite žinias, gelbstinčias gyvybes! Maltiečiai – bendruomenė, kuriai svarbus yra kiekvienas.
Ėjimo miestelyje užsukite į Lietuvos sporto universiteto mobilios sporto mokslo laboratorijos stendą. Jame specialistai atliks kūno kompozicijos vertinimą, išmatuos kojų raumenų jėgą ir šuolio aukštį, nustatys kūno pusiausvyrą ir stabilumą. Juk kai pažįsti savo kūną – viskas paprasčiau!
Pedigree didžiuojasi, kad Ėjimo renginyje rūpinsis augintiniais! Poilsio stotelėse rasite vandens dubenėlius atsigaivinimui. Vingio parko stotelėje augintiniai gardžiuosis PEDIGREE® DENTASTIX skanėstais, kurie yra ne tik skanūs, bet ir naudingi šunų dantims!
Kovos menas be agresijos. Aikido užsiėmimuose lavinamos ne tik žmogaus fizinės, bet ir psichologinės, emocinės ir dvasinės savybės. Aikido įkūrėjas Morihei Ueshiba (Morihei Uešiba) tikėjo, kad besitreniruojant, žmogaus charakteris taps lankstus išorėje, tačiau tvirtas kaip deimantas viduje. 💎 Išbandykite patys.
Ortopedijos ir Kineziterapijos centro - Pes Planus kineziterapeutai nemokamai  atliks inovatyvų kompiuterinį pėdų tyrimą bei konsultuos su kineziterapija ir ortopedija susijusias klausimais. Padėsime pažinti sveiką kūną ir lengvą judesį!
Patirk, atrask ir išbandyk – tokiu šūkiu vadovaujasi jaunimo asociacija „Patirk“!  Patyrimine edukacija užsiimanti organizacija su kiekvienu norinčiu mielai pasidalins šaudymo iš lanko ir ugnies įžiebimo paslaptimis!
LA VACHE QUI RIT duonos lazdelių ir lydyto sūrio rinkinys – skanus ir maistingas užkandis, kurį mėgsta vaikai ir suaugusieji. Dėl praktiškos pakuotės ir galimybės laikyti produktą ne tik šaldytuve, jis yra idealus užkandis esant mokykloje, keliaujant ar dirbant. Šis lydyto sūrio užkandis mėgstamas visame pasaulyje. Paragaukite ir nusišypsokite :)
Homiez street food suteiks galimybę renginio dalyviams paragauti ir mėgautis slapto recepto virtinukais, koldūnais ir sveikuoliškais burgeriais. Daugiau informacijos apie Homiez food rasite @Homiez_streetfood